líbí se mi vyjádření: zašitá víčka a že nemají kudy odtékat slzy.... :-)....možná mi občas nezní úplně hezky v uších každý rým....některé jsou jakoby moc okatě poskládané....(ale to je jenom můj názor...nebrat moc vážně:-) )
20.08.2009 20:37:00 | lady.of.the.flower