KROKSUNKROK
***
Vkrádá se potají
žena v předpokoji
vleže si uléhá podobojí
kojená vášní svou
oddanou
ve vzpomínkách přání
hraje si na shledanou
na líbání
v nahotě klečící
upírá pohled
věřící
vsakuje touhu svou
ústy vstupujou
zůstává svá
v sobě opuštěná
šťastná
když dá
nashledanou
samotě ve dvou
počítá roky
ještě je čas
mílovými kroky
do louží šlape
čachtá
čachtická paní
bez krve cizí
v posteli chřadne
je nový den
zase vstává levou
šlape si po štěstí
pravou
osud ji šeptá
udělej krok sun krok
***
Přečteno 343x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Blana, Aliklat, batůžek na motorku, BARBYE, Bíša, Indigo, trenérka, hellla, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)