Hřích
Anotace: opakující se... zas a znova
V očích máš vzpomínky,
o nichž se nahlas zmlčí.
Já - zboží z nabídky,
čekám až zase zvlčíš.
Něco, co neřešíme,
myslíme na to oba.
A přitom dobře víme,
že se to stane znova.
Co ve dne máš mi za zlý, večer zas obdivuješ,
že jsem jen anděl padlý, už dávno pozoruješ.
Slova, co nikdo neřek, nikoho nezabolí.
S démonem uvnitř tebe, už dávno nezápolím.
... To, o čem pochybuješ, stojívá za málo.
A co nikdo neviděl? jako by se nestalo...
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Divoženka1, pamp_elka, Miroslav Možný, Sunny, Prokešová, labuť, Chonglee
Komentáře (3)
Komentujících (3)