Sluníčko
Anotace: ...jen ať se nic nemění, ikdyž je už asi pozdě....
Ukradli Ti kousíček
stavebnice z Lega.
Ten, bez něhož realita
postavit se nedá.
Pohřbili ho hluboko
bez posledního rozloučení.
Říkáš, že jsi v pohodě,
ale nevím, nezdá se mi.
Ty jsi moje sluníčko
nevídané ceny
a já se teď strašně bojím,
že se něco změní!!!
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, Modrý Anděl, Zefi, jima
Komentáře (2)
Komentujících (2)