Na konci mi sice nesedl Zimmermanovský rým, avšak celkově se jedná o dobré povedené dílko. Naprotitomu rým "smutno" a "absolutno" je moc pěkný a znělý.
Zejména mi učarovalo dvojverší "Je mi divně, jak kapru na Štedrý den.". Atmosféra bezmoci a patetičnosti boje proti nezvratnému osudu mě zaujala.
30.07.2009 13:42:00 | Kamil Princ