Stezska
Od duše k duši stezka -
trnitá pěšina.
Lemují ji trny - věc to nehezká,
přec zdá se neviná.
Rány z trnů již strostly -
pár škrábanců zdobí chodidla.
Bude líp - až zbyde ze mne kůstka z kostry,
tak ráda, tak ráda bořím pravidla.
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik
Komentáře (1)
Komentujících (1)