Holubi
Požár na vrcholu
střechy
zapálili holuby
vznašející se o
pár metrů výše
Hadicemi
uhasili bratři,
kolegové,
střechu velikého
domu a s sebou
smetli i
ptáky
neřestníky
Další den
byl napaden.
Lidé odděni
do své lidskosti
holdovali
koupališti v centru města
zatímco
požár na vrcholu
střechy
zapálilo slunce
vznašející se o
pár metrů výše...
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: BERYL.K
Komentáře (1)
Komentujících (1)