Všechno nejlepší!!
Anotace: 28.7.2009....zase jsem čekala moc a zase to nějak nevyšlo...nebo to lépe řečeno dopadlo tak, jako vždycky..
Kup si sám dort
a sám zfoukni svíčku.
Pomalu pohlaď se
po vlhkém líčku.
Nad kytkou nezoufej
stejně časem zvadne.
V čokoládě nečeká Tě
potěšení žádné.
Až kalendář mi řekne,
že dnes je tvůj den.
Pošlu Ti zas zprávu
v níž bude stát jen::
VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: BERYL.K, jima
Komentáře (1)
Komentujících (1)