Anotace: Všeho by se mělo brát s mírou, většina z nás se tím bohužel neřídí, proto za to určitou cenu zaplatí...
Ale, tenkrát to nebylo tak zlé./Obsáhlé komentáře a odpady, já ráda./
O tom času, taky tady a teď. Nemůžeme jej pochopit, proto s ním ani hospodařit neumíme odkonale. Snad jen diáře jsou jakýmsi šidítkem, vodítkem. Kolik znás by zavedlo hodinové, či snad měsíční přídavky? A kdo roční? Kdo by je nám ale dával? Ručičky zpět vrátit lze, i s kalendářem je to hračka, ale jak to řeknem nebi, že se zas promněnilo ve všech barvách, ticíckrát za sebou, zatím co jsme hledali korálek v bahně?
03.09.2009 17:37:00 | kikis