Step by step...
Anotace: tak už to někdy chodí....
Krok za krokem každý jinam jdeme
od sebe jsme čímdál víc a víc
krok za krokem se sobě vzdalujeme
a z celku zbývá míň než polovic
Den ode dne si cizí připadáme
a slaběji slyšet je tvůj hlas
ví jenom Bůh zda už se nesetkáme
či někdy střetneme se zas
Krok za krokem se naše cesty mění
tvá pomalu mi mizí z dohledu
neznáme důvody, neznáme vysvětlení
na otázky tázavých pohledů.
Krok za krokem se světem protloukáme
a sobě vzdáleni jsme čímdál víc a víc
společné vzpomínky si v srdcích uchováme
v tom světě širokém, v tom světě bez hranic.
Dá-li Bůh tak někdy, někde zas
se naše cesty v jednu opět spojí
a uslyším tvůj známý, vřelý hlas
a ve své dlani opět sevřu tvoji.
Přečteno 285x
Tipy 17
Poslední tipující: batůžek na motorku, Kapka, Juraj Hrom, Agniezka, Zpátky, Bíša, labuť, Psavec, Churry, ziriant, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)