Listy
Anotace: jen tak ...původně to měly být písnička:-)
Prázdnej list je horší než rána s čajem.
Proto si po něm hned tužkou hrajem.
Kreslíme kolečka a různé křivky.
Kdo nespí tak nemešká jde pro sešitky.
Takhle se bavíme každé ráno.
Kdo zrovna nespí, tak má vyhráno.
Čmára tu s náma na listy v knize.
Než přijde ta chvíle a je na čase zmizet.
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: synanceia, BERYL.K, T-Mac
Komentáře (2)
Komentujících (2)