Anotace: * neznámý *
Skvěle podané a úchvatné dílko. Dobře se mi četlo, lehce zamyšlenkové... než básník, umělec, či poeta... kde jaká dívka je Ti inspirací a hotel... to zní jako přelétaní a povalování se v hodinových hotelých... kdy víno, alkoholové opojení... to je to lidské trápení... když už člověk ničemu a nikomu nevěří...
Ber to jen jako můj názor, je to jen můj pohled... protože každé zklamání bolí a je jen na nás, jak se s tím poperem. Totoc mi jen kohosi připomnělo a že tatoc cesta není správná, to si člověk uvědomí až později, ač přátele se snaží a radí, podavájí ruku... on odmítá.
02.08.2009 10:48:00 | NikitaNikaT.
Znám takového jednoho umělce, zatím je nepochopen, ale jeho čas přijde, že romant.kámo :-)
ST
01.08.2009 07:08:00 | Kars