Vyborna basen s injekci studene pravdy. Verse jsou odlechcene a netradicny rym jim dava zivot.
03.08.2009 22:14:00 | Kamil Princ
Snad nebude tak zle.ůLáska je náročná složitá a nekdy dost únavná,ale taky umí být euforická, na to nezapomínej.Jinak moc pěkné:)
31.07.2009 19:21:00 | Fenn