Světabol
Anotace: No,nějak se na mně podepisovalo nemocniční prostředí.
Knoflíky štěstí koulí se,
baloňáky odložených lidí.
Sebevrah vlaje na římse,
básník se za verše stydí.
Hořkost v ústech procitá,
nános prachu na polici.
Milenec lásku svou nevítá,
pracháč se válí na ulici.
Křehkost duše tvrdne v hrad,
střevíce rozšláplé lítostí.
Hlad se v srdce tiše vkrad,
chudák se stává bytostí.
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: Krahujec, zrrrr
Komentáře (1)
Komentujících (1)