to přirovnání Česko bez Gotta good, ale ten závěr ... ehm - děcky znějící dva poslední verše, přičemž v každém je stejné slovo srdce, tak příště :-)
06.03.2010 07:26:00 | CRASH
Nevím, jestli to byl účel, ale u Česka bez Gotta jsem se docela zasmál, jinak celkem nic moc.
01.08.2009 17:56:00 | CorrimsonTom