Tyché tessera..
Anotace: .. na Venuši sú povrchové útvary - mozaiky (tesserae). Tyché - grécka bohyňa šťastnej náhody
Skáčem ako bez duše
cez kopy skál a strží
na Venušu som ušiel
od Vás, nič ma nezdrží
na planéte, menom Terra
kde rozbil som na črepy
srdce, kto chce pozbiera
a z kúskov zas ho zlepí
rovnako ja tu hrám sa
mozaiku - srdce skladám
v púšti puzzle okrasa
poteší oko hádam
a keď šťastnou náhodou
trafíš sem, srdce nájdeš
pokrop ho živou vodou
z očí.. sĺz kód.. už chápeš?
Přečteno 327x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Sleepwalker, Mbonita, padající do neznáma, Psavec, Lota, spare, sophia92, labuť, CorrimsonTom, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)