Mé potenciální dceři
V posteli leží medvídek,
nemusíš se víc bát,
noc co noc bude, Markétko,
u tebe usínat.
Kožíšek z měkkých chomáčků,
tlapičky lepí od medu,
důvěrnou krásu v čumáčku,
celou noc hlídat nezbedu.
Usínat v dětském objetí,
budit je s novým dnem,
není to krásné prokletí?
Chci být tím medvídkem!
Komentáře (6)
Komentujících (6)