Osud
Do jedné řeky dvakrát nevstoupíš,
prý vše máš do vínku dáno,
v dlani osudem psáno,
vždyť víš, svůj kříž...
Až noc vystřídá den,
zase se nepohodnem
s osudem,
s úpisem temných nocí
všecko máš ve své moci,
zlé čert vem, zlé čert vem...
Slova jsou bez činů prach,
jsou jenom klamným zdáním
největší zrádce je starch,
činy jsou zasvítáním.
Na krku cedulka bílá
inkoust odvaha víra - tvůj štít
v srdci láska a síla,
neváhej za ně se bít.
Přečteno 554x
Tipy 26
Poslední tipující: zdenka, Lioness, Monte Carlo, Pevya, Ariella13, Agniezka, deuxEm, Simísek, Bíša, jedam, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)