Bubliny
Vylezla jsem z obchodu,
s bublifukem z Číny.
Nic jinýho nesvedu,
jen foukat bubliny.
Křížem krážem po náměstí,
všude samé bubliny,
jsou barevnou náplastí,
na všechny šediny.
Přišel ke mě malý klouček,
jestlipak mu nepůjčím
ten stroj na ty kuličky,
to vám teda zaručím.
Ve všem jsem mu vyhověla
a šla zase dál.
Dobrý pocit z toho měla,
á.. hračkářství opodál :)...
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Eclipse, hellla, BERYL.K
Komentáře (4)
Komentujících (4)