Papadapapapa
Potutelný klid
si rozvázal šál,
už se vylidnil byt
ticho je král...
Pomyslný hrad
z vizí stavět si dál,
to nemůže snad
ani ten král...
Polosnových krás
z trhaných pohlednic
umocnil se jas
a ticho je nic...
Poslední sirkou zapálím lampu,
v televizi zas obdivují Tampu,
jak si vede...
Načnu si pivo a piju o samotě,
slune se dívá a hřeje jako malé kotě,
zas den jeden
už je pryč...
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Hesiona-Essylt, Mbonita, Bíša, labuť, Kapka, kikis, Kubino 2
Komentáře (2)
Komentujících (2)