V samotě a tichu okolo
Anotace: ... nemůžu popřít myšlenky na tebe.
V samotě a tichu okolo
Jsi jako něžný dotyk bolesti,
která odhaluje má slabá místa
nemůžu popřít myšlenky na konec a
neztratím vzpomínky na bezstarostnou jízdu
Potřebuju tě víc než sebe
potřebuju tě víc než sebe
protože sebe už jsem ztratil
v samotě a tichu okolo
Jsi jako polibek letní bouře,
která se objeví jednou v roce
jestli jsem nebyl stvořen pro tebe,
proč mi to ještě nikdo nenapsal
Můžu se snažit ještě tvrději
a snad to posunout o kus dál,
ale každá myšlenka na tebe
mě zabíjí a oslabuje stále víc.
Tak moc tě potřebuju.
Přečteno 282x
Tipy 12
Poslední tipující: Dota Slunská, Mbonita, labuť, padající do neznáma, sophia92, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)