posílám to
Anotace: rudý hvězdě do oblak...
oblohou
rudě září
krutý Antares
a směje se
tichým bleskům
nad obzorem
-chlad,
zítra už nebude..
on
neřekl jediné slovo
-zítra nebude...
hodinu nebo dvě
pak příjde průtrž mračen
průtrž mezihvězdných prostorů
drtivá síla
tehdy
jako dnes
-neřekl... proč?!
a měsíc mlčel
cosi o svítání,
černé tmě v tvém srdci,
zmateném netušení...
naivní nebo bláznivá...
pokud nechceš...
nedokážu víc...
ani snít
vylhaný sny...
-jak hluboko ještě??
.
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, adida, Bíša
Komentáře (0)