Znovunájdená
.
vždy ked sa biele ramená
bezmocne otriasajú v plači
soľ z očí najprv tečie
potom iba kamenná
ostane dušu tlačiť
..........................
dnes tvoja láska, zajtra svet
divadlo plné hercov s maskou
aj tých bez masky
mi k nohám padne
slovom a hudbou bude vrieť
a budem tá, čo jemne
ťahá povrázky
životom pretancujem ladne
...........................
namol opitá kúzlom dní
.
Přečteno 425x
Tipy 31
Poslední tipující: J's .., Dota Slunská, susana načeva, Prokešová, hašlerka, WhiteSkull, enigman, el viento, Pevya, a_tao, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)