Návrat do ráje
Anotace: Trochu o lásce,trochu o vztazích...
Návrat do ráje
Vrací se spolu cestou,
která nikdy nezarostla,
jen nebyla vidět.
Muž a žena se spolu vracejí,
jdou mlčky,opatrně našlapují,
aby se mléčná dráha pod jejich nohama
nezměnila ve fatu morgánu
a nerozplynula se.
Jdou,vědomi si svých vin,
uši plné zvuku válek,
oči napůl oslepené plameny čarodějnických procesů,
to když vyháněli ženu křížem
a nazývali bezcitnost mužností.
Jdou po cestě stále travnatější a krásnější.
Drží se za ruce a takto spojeni
se on stává ji
a ona si na sebe bere jeho podobu.
Jsou jako nebeská dvojčata.
Dávno se zřekli starých obrazů,
zbaveni okovů dogmat.
Nejmenují se Adam a Eva
a nehledají štěstí v rozdílech,
ale splývají
a propojují se jeden s druhým.
Je to jejich den
a oni se vracejí do ráje.
Přečteno 385x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Kapka, Zdenek, ziriant, BERYL.K
Komentáře (3)
Komentujících (3)