Samozřejmost vědění
Anotace: Není třeba slov, přesto mne napadají
Zvědavost napjatě tlačí,
jen slůvek pár mi stačí...
Jen malinkaté znameníčko,
že políbila Můza Vaše líčko...
Potěším si uvnitř v sobě cosi,
co o vědomost prosí...
Stejně dál se zase dovídám,
že co si čtu právě, to už znám...
Jen navracím se k lidem s milým myšlením,
že zas je najdu tady...
jaksi v hloubi vím.
Jak příjemné, milé toto vědění,
že bude tady Něco ku čtení...
Přečteno 251x
Tipy 30
Poslední tipující: Holis, enigman, trenérka, Dota Slunská, WAYWARD, s.e.n, carodejka, Mario de Janiero, jedam, batůžek na motorku, ...
Komentáře (15)
Komentujících (14)