Anotace: /napsano prvního Srpna,ale to se dá napsan i jindy/
Páni, něco nového a nečekaného a tak trochu jiný styl. Jak působivé, velmi dobře napsané. Opět zamyšlenkové a moc skvělé počtení. ST!
06.08.2009 20:11:00 | NikitaNikaT.
Zrovna dnes, když jsem se probouzela, uvědomila jsem si, jak krásně voní ráno... sluncem, tichem a nadějí...
02.08.2009 16:12:00 | labuť
Taky vítám, bráška má narozky. Ale to vedro... :-) Líbí se mi jak píšeš.
02.08.2009 10:16:00 | BERYL.K