Brzy
.
tužebné přání ztratit se v noci
monzuny uhasínající pochodně
cestami pralesů bez pomoci
nenacházet slova - rozhodně
jen mohutné koruny stromoví
a kmeny nepřejíc objetí
ticho, co někdy více odpoví
ve dnech smělého prokletí
pár ztracených stop v neurčitu
horoucí písně v ještěrčích očích
za převislými květy slunce v skrytu
bez hřejících jehel v tanečních kreacích
spirála snů, co nikdy víc se nevrací
když
sežehlá mapa slovy od srdce
v bažinách zrcadlení klubko hadů
pářící smutky bez prodlení
naivního snění
zmizela
tiše tam, kde nic není
pouze smotané texty písní v kůře
a melodie, jež zpívám noční můře
za splývání křídel v dlaních slzy
ztrácím se v chameleoních barvách duhy
a zametám stopy za sněžnými pluhy
dlaněmi z písku
Sahary
BRZY.......
.
Přečteno 249x
Tipy 16
Poslední tipující: Gudula, zlomený a nanicovatý -__-, jedam, Petbab, Psavec, Květka Š., labuť, Mbonita, Bíša, BERYL.K, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)