Mám tři dcery, nejsem boháč, co nezajímá ho obživa,
přesto vidím krásnohledem a nemusím bát protiva...:)
04.08.2009 11:28:00 | Veselý Drak
Tak opět navždy - píšeš kus pravdy. Začátek je roztomilý a tlustá tečka , kterou tvoří sposlední sloka je tečka zvaná: reality punkt:)
04.08.2009 11:26:00 | Veselý Drak
to že živíš rodinu ještě neznamená, že nemůžeš dělat i jiné věci...třeba právě poznávat svět kolem...:-))
02.08.2009 18:27:00 | shakespeares
Pro samé žití nevidíme život. Možná je zasněná naivita někdy lepší než rádoby moudrý rozum, tak to vidím já...
02.08.2009 18:25:00 | ziriant