kolikrát
kolikrát v životě
jste směli mít
všechny ty věci
a v duši klid
a kolikrát jste poprosili
o trochu lásky
o kousek chleba
vždyť všechno je to pořád třeba
a kolikrát jste se vraceli
a zůstavali vzadu
a neviděli nikam
začali ztrácet hlavu
a kolikrát docházel už pláč
a kolikrát jste za pár rad
zapomínali děkovat
.
.
.
a už jste nikdy neslyšeli
- snad vínem trochu zlenivělí -
že něco šeptá
není zač?
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: Juliete, Gudula, Mbonita, Simísek, Hloupá Květinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)