Kalhotky až po kolena,
měla kdysi každá žena.
Jak se roky pozměnily,
tak se délky pokrátily.
Méně látky na nich bylo,
trochu víc se odhalilo.
Přesto ale milí páni,
nebylo moc k pokoukání.
Módu nikdo nezastaví,
jemná krajka úspěch slaví.
Menší jsou a moc nás svádí,
ať jsme staří nebo mladí.
Moderní je dneska žití,
tanga dívka hned chce míti.
Mládencům se tohle líbí,
co nám móda příště slíbí?
Nápad je tu celkem prostý,
pro někoho možná sprostý.
Nové trendy se tu rodí,
teď na ostro dívky chodí.
Pořád říkám že to zkracování bude pokračovat až dokud nebude oblečení žádné..hurá zpátky do nature pravěku :-D
03.08.2009 19:53:00 | Chancer
krajkové ST.
Na ostro je dnešní doba
zástřih lehký,piersing..dívek mužů chlouba.
Barvičkami zlatě svítí
po tělíčku malují
jako ptáčci kroužkují se
v přírodě se MILUJÍ.
03.08.2009 15:58:00 | Tanzania
Že by? Nic o tom nevím, asi že už mé holky jsou mámy a jejich zas moc malé... ale ty víš asi, o čem to je...:-)))
03.08.2009 14:08:00 | Kapka
Tanga? No fůůůůj:D Hezky bombarďáčky, to je nejpohodlnější:D Jen ve dny, kdy jsem s přítelem, si beru string:D No nic:D
02.08.2009 22:33:00 | Simísek