vapiti..krasna zivotni vypoved, ze ktere vede jen jedna cesta s napisem-Laska. Stojime nad propasti a vahame, premyslime o smyslu zivota, ktery nam byl dan darem. je treba zit, milovat a tesit se ze vseho krasneho z malickosti. Prekrasne jsi vse vyjadril v basni.
03.08.2009 20:54:00 | carodejka
Je to zvláštní že před propastí se vždy jakoby zrestartujeme..změní nás to na chvíli :-) A moc hezky a správně to řekla Levandule o síti..
03.08.2009 19:55:00 | Chancer
Nad propastí... je vždy síť, záchranná síť lásky... jen pohlédni do blízkých/neblízkých dlaní...
03.08.2009 08:15:00 | Levandule