Chuť svobody
Anotace: :o)Trocha nostalgie nezabije
Pamatuješ si ještě,
jak jsme společně
na flétnu dálek hráli?
Pohled do slunce.
Vítr pohání
chuť ochutnávat svobodu.
V chrámu pohody
na kytaru jsem hrál
na nejhustější párty.
Těla hořela
ohněm sálavým.
Koně v nekonečném závodu.
Vracím se do těch dnů,
kdy jsme ty a já
v hříchu nespoutaně vzpláli.
Směli jsme oba dva
každý večer snít
a prozkoumávat oblohu.
Dík všem záhadám,
co se kolem nás
tak nečekaně staly.
Beru za vděk vším,
co nás pojilo.
I nostalgickou úrodu.
...
Srdcem zlámaná
i tíhou dnů.
Chráním tě na dálku
a vzpomenu.
Hladím tvé jméno
a věřím dál.
Že stojíš
v stínu anděla,
co se
radoval.
...
V žáru letních dnů
cítím oheň dál.
A ty jsi někde v dáli.
V dětských očí smích
a radost všedních dnů.
Přínáší světlo v dojemnu.
Pamatuješ si ještě,
jak jsme společně
na flétnu dálek hráli?
Pohled do slunce.
Vítr pohání
chuť ochutnávat svobodu,
koně v nekonečném závodu,
smět prozkoumávat oblohu.
Přečteno 366x
Tipy 40
Poslední tipující: destovecka, vodnař, Veselý Drak, Házté, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, Jarka, BERYL.K, Psavec, René Vulkán, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)