Věci krásné-bezpečné se zdají
Dostala jsem květy růží
Barvu krve mají
Na tělo Ti píšu tuží
Věci krásné, bezpečné se zdají
Jejich puget svírám v rukách
Které o trny se poranily
V bolestivých mukách
Rudé slzy uronily
Dlaně potřísněné krví
Květy na zem upouštím
Není poslední, není prvý
Můj zrak, co krásným odpouští
Věci krásné, příchuť krve mají
Trpkou chuť bolesti
Ti ochutnat dají
Věci krásné,jsou plné neřesti
Příště místo růží
Prosím, jiné květy kup
Tělo potetuj mi tuží
Po krásných – zůstává strup
Jako trn co pod kůži se zaryje
Nejdou snadno ven
Moje vzkazy psané tuží, pláč nesmyje
Bohužel, já pro krásné věci zrozená jsem
Teď váhám vážně
Zda mi ty trny poranily duši či dlaně
Buď opatrný, prosím tě snažně
Krásný jsi, tak chovej se k mému srdci
Jako hladil bys tělo čisté panně…
Přečteno 339x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, prync, kroužek, BERYL.K, Psavec, Kubino 2, Květka Š., Radek.oslov.Šafárik, labuť, Kapka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)