Majetní nuzáci
Srdce nic neléčí,
když láska zemřela,
do hlubin nejhlubších
poklady zavřela.
Světlem se plahočí
majetní nuzáci,
svou láskou ubili
v rozepřích a práci.
Světem jdou bez lásky
roboti úspěchů,
prožití šťastných dnů
ztratili ve spěchu.
Přečteno 314x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, vodnař, Lota, Psavec, jedam, hašlerka, blue, Kubino 2, Květka Š., Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)