Hudba
Anotace: ...potřebuji spravit náladu.
Poslouchám hudbu,
ptřebuji spravit náladu,
je mi smutno
a teskno.
Harfa hraje,
zmatek v myšlenkách je,
kdepak klid je,
poslouchám harfičku,
zapomenu na zlé chviličku.
Přečteno 262x
Tipy 7
Poslední tipující: Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Házté, BERYL.K
Komentáře (4)
Komentujících (4)