Hledání
Nechci být žádnou Marií,
a ani jinou svatou pannou,
co v sobě lásku zabíjí
a k níž se city nedostanou.
Snad jako Máří Magdalena
chtěla bych vlastní cestou jít,
být jenom obyčejná žena
a potkat lásku, pokoj, cit.
Ne, nejsem žádná světice,
jsem jenom žena, která hledá.
A které schází nejvíce
v reálném světě nápověda.
Přečteno 263x
Tipy 22
Poslední tipující: Antares, poustevník Jirka, Kapka, Churry, Dota Slunská, Lilly Lightová, sýc, Psavec, BERYL.K, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)