DĚDEČEK A BABIČKA
Anotace: o tom jak to chodí
žil byl jeden dědeček
říkali mu blbeček
dědeček měl babičku
a s ní plno blbečků
žila byla babička
a neměla dědečka
stačila jí lahvička
a cigaret krabička
dědeček se rozhodl
nechat svoji babičku
a pak se s ní dohodl
dal jí partu blbečků
potkal jinou babičku
utrhl jí kytičku
babička se usmála
že chce radši cigára
dědeček koupil krabičku
alkoholu lahvičku
okouzlil tím babičku
a měli hodně blbečků
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: BERYL.K
Komentáře (2)
Komentujících (1)