MANÍK,KŮŇ A OSEL
Anotace: MANÍK,KŮŇ A OSEL
znal jsem takhle maníka
co měl jednoho poníka
ten už mu však nestačil
a tak osla pořídil
měl však jenom jednu stáj
a nebyla zrovna ráj
stějně tam oslíka narval
ten se s koněm hnedka porval
oslík ho dost zřídil
poník ten už nevstane
až to maník spatřil
řekl:“osel dostane“
osla dlouho řezal
mlátil ho až do konce
a až toho nechal
zjistil co je za blbce
a už nemá zvíře
a je samotný
do rtů se teď hřiže
maník ukrutný
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Unyle Pěl
Komentáře (0)