Odesílatelka
Odesílatelka:
Mé druhé já, to špatné
ze zámku Vzpomínka
Z okresu: Láhve vratné
Sama sobě - bláhová cizinka
Příjemce:
Má druhá půlka, ta bez chuti k žití
z chatrče Přítomnost, dochází rum
Z okresu: Bláhovost, dochází pití
Sama sobě vrahem - vyrvu z basy pár ostrých strun
Co v tom vzkazu stojí?
Mé třetí já se ozývá..
z jámy jménem Budoucnost..
A na papíře čtu s úsměvem,
chcípneš oběšením.
Tak do té doby, si život řádně okořením!
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Kamil Princ, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)