* Láskolet *
Tam kde vítr čekává
Slova nevyřčená bouří
Láska s něhou přespává
Touha oči mhouří
Tam stavím já svůj láskolet
Bych‘ obletěl s ním svět
V procitnutí pravím pak si
Naivo
Lámu tužku a jdu k Juroj
Nemám správný palivo
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., takova, fialová, Ovádko, Kačka Ranglová, BERYL.K
Komentáře (3)
Komentujících (3)