Jenom pro tebe
Anotace: Mám jednu kamarádku a té bych chtěl tuhle báseň věnovat. Nebudu psát konkrétně, já myslím, že se pozná.
Měl jsem možnost poznat jednu dívku,
která byla jako každá jiná.
Jedinečně svá a od pohledu milá.
Po možnosti sní si popovídat,
vyzářila svoje kouzlo.
Umění jakému se všem nedostává,
ale za srdce chytá. Plnou hlavu slov i krásný hlas, které do mozaiky skládá.
Neřekl bych do ní,
je to vůbec ona?
S každou básní či písní odhalí část své duše,
jen mě mrzí,
že smutné a zklamané.
Ráda by otočila svět k obrazu svému,
i když tuší,
že málo ochoty je k tomu.
Mezi řádky cítím ale i naději,
ta přijde,
až ji někdo políbí.
Múza ta jí líbá často,
to na co čeká je víc jak za sto.
I za mnohem víc,
neztrácej naději, please.
Jednou přijde den,
kdy splní se ti sen.
V to já pevně věřím.
Přečteno 607x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Dev_LATea_princess
Komentáře (2)
Komentujících (2)