svobodně se smát všemu a všem
Anotace: inspirováno J.K. (děkuji), životem, jedním telefonátem a tak nějak vším, protože všechno se vším souvisí
Jsem živel, pátý element,
hle, zem je mé tělo,
voda má krev,
můj dech je vzduchem
a duch plamenem …
Tak co s tím provedem?
Toužím lítat bez křídel
probouzet smysly
nasávat vůně, např. lesní v dešti
a taky vůni vášní rozpálených těl,
chci zrychlit tep i dech …
a zvednout energii
ať tvé i mé Já mimo zdi
naších těl víří
ať propojí se vědomí
a světlo se rozsvítí...
Chci všechno a nic,
nektar i pěl,
jít kolem hranic
a posunut je dál,
kdybys chtěl …
Toužím si hrát …
svobodně
a svobodně se smát
všemu a všem
Přečteno 391x
Tipy 45
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Házté, fab four, Aliklat, Agniezka, Tanzania, Bíša, Psavec, jarmil, sophia92, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)