kapsa plná snů
nemám prachy, nemám byt
ale dobře se mám
protože mám
kapsu plnou snů
RA DA DA DA
za ústvitu u moře
strčim ti tam úhoře
RA DA DÁ
ztracen v lese
nemám duši, nemám prdel
ale mám
kapsu plnou snů
TA DA DA DÁ
mám něco co mi nikdo nevezme
hlavu a duši a ksicht
mám to v kapse
společně se sny
protože má kapsa je plná snů
a já jsem SEN.
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)