Z HADA
***
Proč škubeš jablko
když strom tu není
v ústech máš pozlátko
plytkého snění
Z hada máš kabelku
v kabelce růž
procházíš po parku
nejde li muž
Lovíš ty nezralé
slaboch tě obcuje
často i ožrale
hlavně ať caluje
Svoje si zaplatil
za lásku ve křoví
potom se oběsil
sám se to nedozví
Láska je o citech
pohledech do očí
společných pohybech
stále však nestačí
***
Přečteno 362x
Tipy 55
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Blana, fab four, dream in emptiness, Juraj Hrom, 5thelement, Aliklat, Lorraine, kuskus pruhovaná, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)