Anotace: ze sbírky - Plané Sliby -
...víš kolikrát jsem řekl,kdyby něco zavolám,ale ozvi se ty,když budeš potřebovat,takových mrtvých hovorů je hromada,to je ten bontón ST
06.08.2009 10:39:00 | WAYWARD
Přišel jsi věci na kobylku, zastav se nad slůvkem jenom chvilku. Vnímám v tom ně kdy, ně kam, už v počátku slova záporku Ne, a ještě má to háček, (nad e) mohli říct rovnou Ni kdy, a přímo narovinu bez vytáček.
Vidím v tom umírněný zápor co se schová za výmluvu..., jde jen o oddálení odmítnutí, o šetrnější mluvu...Zajímavá myšlenka - tahle Tvoje báseňka ! ST!(Promiň mi moje skryté smysly, mám asi talent pro nesmysly)
05.08.2009 12:58:00 | Veselý Drak