Anotace: /nevěděl se jak to nazvat,a přepsal jen první řadek,je to ale řešení/
Upřímná báseň, přijde mi, že Vaše pocity pramenní až z hlouby Vašeho nitra...*:)
11.03.2010 18:05:00 | PIPSQUEAK
Zamyšlenkové a docela hloubavé... moc dobře se mi Tvá dílka čtou, nacházím v nich hodně. Máš toliko nápadů a myšlenek... kde kdo by mohl Ti závidět.
06.08.2009 20:07:00 | NikitaNikaT.