Zmatek bolestí co necítíš

Zmatek bolestí co necítíš

Anotace: Nevím jak to jinak vysvětlit, je to hrozně divnej pocit...

Klep klep…
Prosím
O ticho
V mém srdci

Nebo co?
Vykrvácí?

Tíha
Lásek
(Ne)smělosti
Kousek
Bolesti

A co?
Vypadne snad?

Pohled
Dalekohledem
Dovnitř
Všech špín

Pouhý pohled
Otupělá mysl
Neschopnost jednat

Svrbí to
Pálí to
Štípe to
Škrábe to

Ani jedna slza
Ani jeden kapesník

Otupělá mysl
Dotek nedotek
Nevědomost
Lehkej zmatek

Klep klep..
Prosím
O ticho
V mém srdci

Jestli ještě tady je..
Zdá se že se vytrácí…
Autor Thesssinka, 04.08.2009
Přečteno 254x
Tipy 9
Poslední tipující: Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Psavec, BERYL.K, Gudula, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle připadá této bezvýznamné osobě poněkud vleklé, zbytečně dlouhé

25.11.2009 14:46:00 | sveřep

utíšiť city býva problém

14.08.2009 20:22:00 | Juraj Hrom

Dosud jsem taky ještě to ovládání hlasitosti nenašel...

04.08.2009 18:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí