Záliv Lásky..
Sinus Amoris na Měsíci
u Montes Taurus stín sousedící
odtamtud rozběh a skok do moře
třeba mít odhad, zamířit dobře
udělat šipku dolů hlavou
vlítnout do prachu, pak bolavou
páteř mít, oči plny písku
nelze vstát modřin bez obtisků
než prohlédnu, oč vlastně běží
zvednu své nahé tělo stěží
hledám Tě spíše úst svých hmatem
na dotek rty zajiskří zkratem
z nichž bílý výboj noc ozáří
odpaří beze stop z Tvých tváří
slzy, záblesky z Luny svítí
Ty.. já.. a.. lásky vlnobití
Přečteno 391x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Isquieasuus, Kars, Elza511, padající do neznáma, nejsembásník, Psavec, Simísek, sophia92, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)