Jsou jedinci, nic po nich nezbude, rodina chybí, přátele neměli, na sebe mysleli...
09.11.2005 21:39:00 | Krtica
No jo, mít přátele... je to pěkné... ale na hřbitov chodívají zalívat kytičky rodinní příslušníci... a nejen po smrti je fajn mít dobrý vztah s rodinou (a mít rodinu)...
09.11.2005 21:15:00 | Lucie Plocová