Anotace: Šlechtic, by neměl na chudinu pohlížet jako na odpad!
Tematika basne mi naprosto ucarovala a rozhodne to neni jen mym jmenem:-D Idea zhyraleho slechtice s modrou nechutnosti v krvi, ktery si necha od ponizeneho sluzebnictva strihat nehty na zlaty podnos je hodne zajimava a umelecky hutna.
05.08.2009 21:37:00 | Kamil Princ